Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!



Το σταδιο των αρετων ανοιξε.όσοι θέλουν να αγωνιστουν ας εισελθουν κ ας ξεκινήσουν τον καλό αγώνα της νηστειας.όσοι αγωνιστουν νομιμα,δικαίως θα λάβουν το στέφανον της νικης. Φορωντας τη πανοπλία του Σταυρου, θα αντιμετωπισουμε τον εχθρο. Στον αγώνα αυτον, θα έχουμε ως αρρηκτο τείχος την πίστη προς το Θεο. Ως θώρακα τη προσευχη και ως περικεφαλαια την ελεημοσύνη.  Αντί για μαχαίρι τη νηστεια, η οποία καθαρίζει τη καρδία από κάθε κακια. Αυτός που θα εφαρμόσει όλα αυτά,  θα λάβει το αληθινό στεφάνι της νίκης από το βασιλέα των παντων Χριστό την ημέρα της κρισεως.

Με οδηγό το παραπάνω ιδιομελο από τους αμνούς της Κυριακής της Τυρινης, εύχομαι καλή κ ευλογημένη Σαρακοστη. Ο Θεός να μας δυναμώσει κ με την ευλογία του να καταφέρουμε να αγωνιστούμε έως τελους. Ο αγώνας είναι δυσκολος, όμως εμείς αρκεί να κάνουμε το πρώτο βήμα κ η Χάρης και η Ευλογία του Κυρίου θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζεται.

Καλή Σαρακοστη! ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή