Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση-Συνεστίαση που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 το βράδυ από τις 7.15 μ.μ. έως τις 10.15 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση-Συνεστίαση που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας στα πλαίσια της ενισχύσεώς του, στο Εστιατόριο "ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ" έναντι του Ιερού Ναού μας, παρά τις χαμηλές καιρικές θερμοκρασίες και την χιονόπτωση.

  Η Εκδήλωση περιλάμβανε πλούσια εδέσματα σε φιλική - Ενοριακή ατμόσφαιρα και διεξαγωγή Λαχειοφόρας Αγοράς με πλούσια δώρα, μικρές ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

 Στην Συνεστίαση παραβρέθηκαν σύσσωμοι οι Ιερείς του Ναού μας π. Γεώργιος Κονσολάκης, π. Σεραφείμ Γιάννου και π. Αντώνιος Χρήστου, τα μέλη του  Εκκλησιαστικού, του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Τράπεζας Αγάπης της  Ενορίας μας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου "Απολλωνία " κ. Μαριάννα Μαυραγάνη, εκπρόσωποι μελών των " ΠανΟραμιστών"  και αρκετοί ενορίτες .


Τα έσοδα που περίσσεψαν από την Εκδήλωση, ενίσχυσαν γενναία το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας. Εκ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι. Ναού