Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση του τόμου για το Β' διεθνές συνέδριο με θέμα το '21.


Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρουσιάζει τον τόμο του Β’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Η ζωή των υποδούλων Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας. Καταπίεση - Κοινοτισμός - Παιδεία». Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, ώρα 18:00 στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» στην Στοά του Βιβλίου (οδός Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο)

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμος, με εισηγητές τους: Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, την κ. Δέσποινα Μιχάλαγα, Λέκτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίο. Συντονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων και Αρχισυντάκτης του Περιοδικού «ΕΚΚΛΗΣΙΑ».

πληροφορίες: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Αντωνίου - Τριανταφυλλίδης, Γραμματεύς της Ε.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος (τηλ. επικοινωνίας: 210-7272212/3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή