Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Θεόδωρος Νταβέλος α΄αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Συνδέσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).


 Ο συμπατριώτης μας αθλητικός συντάκτης Θεόδωρος Γ. Νταβέλος (γιός του αείμνηστου ΠαπαΓιώργη) με καταγωγή από το Κιβέρι εξελέγη α΄αντιπρόεδρος στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου(ΠΣΑΤ). 

Μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα στο σύνδεσμο που αριθμεί 1200 μέλη σε όλη την Ελλάδα. Από την περιοχή μας μέλος του ΠΣΑΤ είναι και ο Γιάννης Γαλανόπουλος. Ο Θ. Νταβέλος έλαβε 331 ψήφους έναντι 231 του επίσης υποψήφιου για τη θέση Γιώργου Τραπεζανίδη. Εργάζεται από το 1987 και αυτή την εποχή είναι προιστάμενος στο αθλητικό τμήμα του "Ελεύθερου Τύπου". Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 

Πρόεδρος του ΠΣΑΤ και για τα επόμενα τρία χρόνια εξελέγη ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, β' αντιπρόεδρος η Χριστίνα Αμερικάνου (κόρη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Γιώργου Αμερικάνου), γενικός γραμματέας ο Φώντας Χήτας και ταμίας η Αγγελική Βύζικα.

ΠΗΓΗ: ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή