Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο εορτασμός της διπλής εορτής στην Ι.Μ.Γλυφάδας




Η διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, εορτάσθηκε με την δέουσα λαμπρότητα στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης.


Επίκεντρο των εόρτιων εκδηλώσεων  ο ιερός Καθεδρικός ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα όπου προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Αλεξίου Ψωΐνου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως,  τελέσθηκε το πρωί η Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία η επίσημος Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Παύλου.


Στον κατάμεστο από πλήθος πιστών Καθεδρικό ναό και παρά την ισχυρή βροχόπτωση, παρέστησαν μεταξύ των άλλων, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, με Γαλανόλευκες Σημαίες και Λάβαρα ανά χείρας καθώς και Πολιτιστικοί Σύλλογοι με τις παραδοσιακές τους φορεσιές και τα διακριτικά τους Λάβαρα.



Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή