Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργανώνει εκδρομή στα Καλάβρυτα.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, δια του Φιλοπτώχου Ταμείου του, διοργανώνει την 7η  προσκυνηματική εκδρομή του, για το Εκκλησιαστικό Έτος 2014-2015, τη Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 με προορισμό δύο Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.  Πρόκειται για τις Ιερές Μονές : α) Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου και β) της Ι.Μ. Αγίας Λαύρας, με σκοπό όπως πάντα, τη πνευματικής μας ωφέλειας και ανανέωσης, καθώς επίσης της άμεσης ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας, ενόψει του Πάσχα. Θα επισκεφτούμε και θα αποθέσουμε φόρο τιμής στο Μνημείο Πεσόντων του 1943, από τους Γερμανούς.

Η τιμή του Εισιτηρίου είναι 20 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα και περιλαμβάνει τη μεταφορά και την επιστροφή μας, χωρίς διατροφή και χωρίς το εισιτήριο στην προαιρετική επιλογή, να ταξιδέψουμε με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο από το Διακοπτό προς τα Καλάβρυτα.
Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μέχρι την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.
            

                Εκ του  Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού