Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ 2015,

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 
ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ



Την Κυριακή 3η Μαΐου 2015 τελούμε την εορτή του Πολιούχου και Προστάτου μας Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους του Θαυματουργού.
Το εσπέρας της παραμονής Σάββατο 2ας Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. εις τον Καθεδρικόν Ιερόν Ναόν Αγίου Πέτρου θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, μετά των ευγενώς αποδεχθέντων την πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Νεκταρίου άλλων Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων και περί ώραν 9.15 μ.μ. θα γίνει η λιτάνευσις των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος διά των κεντρικών οδών.
Την ημέρα της εορτής θα τελεσθεί` Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το Εσπέρας της Κυριακής και κατά ώραν 7ην θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί εκκλησιαστικό δρώμενο με θέμα την ζωή του Αγίου Πέτρου.
Προσκαλείσθε όπως προσέλθετε, διά να τιμήσουμε μετά του οφειλομένου σεβασμού την Ιερά μνήμη του Φρουρού και Προστάτου των Αργείων και αντιλήπτορος πάσης Αργολίδος, ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ
ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή