Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ, στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας.



Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής η Ακολουθία του Επιταφίου και των Εγκωμίων, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλου.

Το εκκλησίασμα συγκινημένο, συμμετείχε στην Ακολουθία με το βλέμμα στον ανθοστόλιστο Επιτάφιο, που ευωδίαζε Ελπίδα.

Παρόντες ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, κ.α.

Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου, μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα με την συνοδεία τιμητικού αγήματος και της φιλαρμονικής του Δήμου .


Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγους αγάπης, πατρικές ευχές καλώντας τους πιστούς να δίδουν διαρκώς ομολογία πίστεως και μαρτυρία Χριστού, όπως την έδωσαν με τη συγκλονιστική παρουσία τους αυτή τη μοναδική βραδιά του Επιταφίου Θρήνου.


Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή