Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Εθελοντική δράση για την προστασία του Υμηττού




Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί προστατεύουμε τον Υμηττό», ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, σχολεία, φορείς και πολίτες, συμμετέχει στη μεγάλη εθελοντική πανελλαδική δράση που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 26 Απριλίου.

Μετά την κινητοποίηση για τον καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας και τη δενδροφύτευση στους πρόποδες του Υμηττού, η δημοτική αρχή συνδιοργανώνει – μαζί με το Let's do it Greece - άλλη μια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Η 26η Απριλίου θα είναι μία μέρα έμπνευσης, δημιουργίας και γιορτής! Σημείο συνάντησης όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν θα είναι το τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου και ώρα συνάντησης 10 π.μ.

Θα ακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εξωραϊστικού ενδιαφέροντος, όπως καθαρισμός του βουνού, βάψιμο της πλατείας στο Πατητήρι, φύτευση νησίδας, ανακύκλωση, κοπή χόρτων, φροντίδα μονοπατιού, αλλά και πολλά παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Η ημέρα θα κλείσει με τη βράβευση όλων των συμμετεχόντων φορέων.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δήλωσή του τόνισε: «Στόχος μας είναι η Γλυφάδα να γίνει πρωτεύουσα πόλη στην αλληλεγγύη, στον εθελοντισμό, στην προστασία του περιβάλλοντος. Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και κυρίως τα παιδιά της Γλυφάδας που έχουν αποδείξει την ευαισθησία τους, να δώσουν το παρών στη δράση που διοργανώνουμε αυτήν την Κυριακή για την προστασία του Υμηττού, ώστε να κρατήσουμε ζωντανό έναν πνεύμονα πρασίνου τόσο για την πόλη μας, όσο και για την Αττική.»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι μια ιδέα που την ξεκινήσαμε νέα παιδιά της Γλυφάδας και πλέον έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές», δήλωσε ο Nίκος Κιούσης, Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ώρα για Δράση» και γενικός συντονιστής της εκστρατείας. «Στις 26 Απριλίου ενώνουμε δυνάμεις σε κάθε γωνιά της χώρας και μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, δημιουργώντας πανελλαδικά ένα κίνημα θετικής ενέργειας. Εδώ στη Γλυφάδα, δίνουμε το μεγάλο μας ραντεβού στον Υμηττό και θα είμαστε όλοι εκεί.»

Όσοι σύλλογοι και φορείς θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γλυφάδας (2108949986 & 2109643280).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή