Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Το φιλόπτωχο ταμείο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργανώνει διήμερη προσκυνηματική Εκδρομή στα Κύθηρα.

Προσκυνηματική 2ήμερη Εκδρομή
στα ΚΥΘΗΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ                              
I.NAOY "ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ" ΒΟΥΛΑΣ
26-27 Μαΐου 2015
Τιμή:   100€ κατ’άτομο σε δίκλινα/τρίκλινα  δωμάτια

   
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
26/05/2015 Τρίτη
06:00 το πρωί αναχώρηση από την Ενορία και μετά από στάσεις καθ'οδόν                   12:30 Αναχώρηση με το πλοίο από Νεάπολη για ΚΥΘΗΡΑ. Με την άφιξη στο νησί, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Μόνης που βρίσκεται στο βουνό πάνω από το λιμάνι του Διακοφτίου και είναι αφιερωμένο στην Παναγία και τη Μεταμόρφωση του Χριστού. Συνεχίζουμε για να προσκυνήσουμε στην Ι. Μονή του Οσίου Θεοδώρου που βρίσκεται λίγο έξω από τον Ποταμό, στο μέρος όπου ο Όσιος Θεοδόσιος ασκήτεψε. Ελεύθερος χρόνος στον Ποταμό, το μεγαλύτερο χωριό των Κυθήρων που διατηρεί παράλληλα τον γραφικό του χαρακτήρα με αρκετά παραδοσιακά και νεοκλασικά σπίτια. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


27/05/2015 Τετάρτη
08:30 Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το σημαντικότερο προσκύνημα των Κυθήρων που είναι η Ι. Μονή Παναγιάς Μυρτιδιώτισσας, όπου φυλάσσεται το ιερότερο κειμήλιο του νησιού:  η εικόνα της Παναγίας, πιθανόν ένα από τα έργα του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε για τη ΧΩΡΑ την πρωτεύουσα του νησιού με τα παραδοσιακά σπίτια, το Ενετικό Κάστρο και την πανοραμική θέα.
Εάν ο χρόνος το επιτρέπει θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή της Αγίας Ελέσας, και στη συνέχεια θα δούμε ένα από τα ομορφότερα χωριά τον Μυλοπόταμο, παραδοσιακό χωριό με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά. Συνεχίζουμε για τον Αβλέμονα, το παραδοσιακό ψαροχώρι με το μικρό γραφικό λιμάνι και το κυκλαδίτικο χρώμα. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό και στη συνέχεια από το Διάκοφτι, το κεντρικό λιμάνι του νησιού θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για επιστροφή στη Νεάπολη κι εν συνεχεία  με στάσεις καθ'οδόν στην Ενορία μας.

         Στην τιμή Περιλαμβάνονται:    
v    Όλες οι μεταφορές με λεωφορείο όπως ορίζει το πρόγραμμα για 2 ημέρες με αναχώρηση από την Ενορία για Κύθηρα κι επιστροφή στην Ενορία.
v    Πλοίο από ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ 26/05/2015 αναχ. 12:30 άφιξη13:45   
& από ΚΥΘΗΡΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ 27/05/2015 αναχ. 16:30 άφιξη17:45
v    Μια (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο FILOXENIA στην Αγία Πελαγία στα ΚΥΘΗΡΑ                 
v    Πρωινό στο ξενοδοχείο.
v    Φόροι και Φ.Π.Α.   

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
με προκαταβολή 50€                          
έως 27/04/2015
στην   κα. Κατερίνα Μάρκου  τηλ: 6945801499