Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Το Σάββατο του Λαζάρου στις Κατηχητικές Συνάξεις της Ενορίας του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.



   Το Σάββατο του Λαζάρου, όπως κάθε Σάββατο στις 10.30 π.μ., λειτούργησαν οι Κατηχητικές Συνάξεις του Ιερού Ναού μας , όπου μιλήσαμε για τη Μ. Εβδομάδα σε όλα τα τμήματα.


   Στο τέλος του μαθήματος και πριν την έναρξη της χειροτεχνίας και του παιχνιδιού, ο Υπεύθυνος Νεότητος του Ναού μας, π. Αντώνιος Χρήστου, έδωσε ως αναμνηστικό στα παιδιά και τους κατηχητές, ένα βιβλίο με τίτλο: "Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ, Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ, ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" του καθηγητή Θεολόγου Ανδρέα Καλίβαλη και ευχήθηκε για μετοχή στις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας τη Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση! 




Στη συνέχεια μετά την αναμνηστική φωτογραφία στα Σκαλοπάτια του Ναού μας, ακολούθησε το κέρασμα, για παιχνίδι και η χειροτεχνία που ήταν ζωγραφική και σταυρουδάκια από φοίνικα.

   Το απόγευμα, στις 17.15 τα αγόρια του δημοτικού, έχουν παιχνίδι πρωταθλήματος της Μητροπόλεως ποδοσφαίρου 5Χ5 αρρένων, με την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Γλυφάδας.
              Τα Κατηχητικά μας κλείσανε για τις ημέρες του Πάσχα και θα ανοίξουν πάλι το Σάββατο 18 Απριλίου 2015.



                   Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή