Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο Όρθρος του Μ. Σαββάτου, τα Εγκώμια και η περιφορά του Επιταφίου, στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής η Ακολουθία του Επιταφίου και των Εγκωμίων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας.

Το εκκλησίασμα συγκινημένο, συμμετείχε τόσο από βραδύς ως τα ξημερώματα, στον στολισμό του Κουβουκλίου του Επιταφίου, όσο και κατά την Ακολουθία με το βλέμμα στον ανθοστόλιστο Επιτάφιο αλλά και τις τοιχογραφίες του Ναού που μετά από αρκετό καιρό, φαίνονταν χωρίς σκαλωσιές, που αφαιρέθηκαν για το Πάσχα.


Παρόντες ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου και στη συνέχεια η επιστροφή του στο Ναό, όπου όλος ο κόσμος πέρασε από κάτω και ο περισσότερος παρέμεινε μέχρι και να τελειώσει η Ακολουθία του Όρθρου.



Εκ του Ιερού Ναού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή