Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

O Eσπερινός της Αγάπης του 2015, στην Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.



Σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς και με την δέουσα μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε το βράδυ  της Κυριακής του Πάσχα, εις τον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης  κ.κ. Παύλου, ο Εσπερινός της Αγάπης.


Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης και οι Ιερείς της Μητροπόλεως που έλαβαν μέρος στον Εσπερινό της Αγάπης αφού ενεδύθησαν τα άμφιά τους , εν πομπή κατευθύνθηκαν  προς τον Καθεδρικό Ναό, προηγουμένων του Λαβάρου και της Εικόνος της Αναστάσεως.

Το κατά Ιωάννην Ιερόν Ευαγγέλιον του Εσπερινού, διαβάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, καθώς επίσης και από τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, σε 9 γλώσσες. 


Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος, διένειμε σε όλους τα πατροπαράδοτα κόκκινα αυγά, μεταφέροντας προς όλους τις Πασχάλιες Εόρτιες ευχές του.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή