Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Xορήγησε την βοήθεία του στους δικαιούχους Ενορίτες του, για το Πάσχα του 2015, δια της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


Συγκινητική ήταν για άλλη μια φορά  η ανταπόκριση των ενοριτών του Αγίου Νεκταρίου Βούλας, όπου  όλη τη «βουβή» εβδομάδα, συγκέντρωσαν τρόφιμα και εξόπλισαν την Τράπεζα Αγάπης της Ενορία μας περισσότερο σε ποσότητα και σε είδη, από ποτέ. Αξιοσημείωτη είναι η γενναία  προσφορά επιχειρηματία της περιοχής μας, ο οποίος πρόσφερε 22 μισά αρνιά νωπά των 8,5 κιλών και αντίστοιχα κοκορέτσι, δύο Φούρνοι της Βούλας, προσέφεραν  20 πασχαλινά τσουρέκια και 20 πακέτα πασχαλινά κουλουράκια αντίστοιχα, μεγάλο ζαχαροπλαστείο επίσης 20 πακέτα πασχαλινά κουλούρια, ενορίτισσα με 20 βαζάκια μέλι και 13 σπιτικά βαζάκια μαρμελάδα, ενορίτης με 20 πακέτα Δημητριακών και άλλες γενναίες χορηγίες και από άλλες οικογένειες που θα λάβουν και γραπτώς το ευχαριστήριό τους.

Με αυτό τον τρόπο οι 20 μέχρι τώρα οικογένειες - δικαιούχοι της Τράπεζας Αγάπης του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορία μας και άλλες 4 περιστασιακά, το Σάββατο του Λαζάρου, έλαβαν πολλά τρόφιμα καθώς και σεβαστό οικονομικό βοήθημα, για να κάνουν  Πάσχα, αλλά και να περάσουν και τις δύο εβδομάδες που θα είναι κλειστή, καθότι θα ανοίξει πάλι η Τράπεζα το Σάββατο 18 Απριλίου 2015.

  Κατ’ εξαίρεση υπενθυμίζουμε πως πριν τα Χριστούγεννα και πριν το Πάσχα, η Τράπεζα Αγάπης του Ναού μας ανταποκρίνεται και σε περιπτώσεις έκτακτες εκτός Ενορίας που ζητούν βοήθεια.

    Κλείνοντας, ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους βοήθησαν για να φτάσουμε σε αυτό το ικανοποιητικό αποτέλεσμα και προσφοράς, αλλά και των μελών της Τράπεζας  Αγάπης για την τακτοποίηση και διαχείριση της βοήθειας , για να φτάσει στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με τον καλύτερο και πιο διακριτικό  τρόπο. 

                  Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση!!!

Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή