Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Λήξη των μαθημάτων της Κατηχητικής Συνάξεως του ΚΑΑΠ Βούλας, για το Εκκλησιαστικό έτος 2014-2015.



  Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά, η Σύναξη των παιδιών, στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που πραγματοποιείται στο  Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας. Η Σύναξη αυτή ήταν  διαφορετική σε σχέση με τις άλλες, ήταν επετειακή και συνοπτική για ότι συζητήσαμε όλη τη χρονιά και πραγματοποιήθηκε έξω από τον 4ο θάλαμο του Ιδρύματος.

   Στο τέλος του μαθήματος ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, ευχαρίστησε όλους τα παιδιά, τους εθελοντές, το προσωπικό, την διοίκηση του Ιδρύματος και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΠΙΚΠΑ, για την συνεισφορά τους και την συμβολή τους όλη τη χρονιά, στο έργο της Εκκλησίας,  και σε αυτήν την Κατηχητική χρονιά 2014-2015 και ευχήθηκε υγεία και θεία ευλογία . 

Συμφώνησαν μάλιστα όλα τα παιδιά να μη ξεχνούν τη προσευχή , θα είναι το σημείο που θα μας ενώνει τώρα που δεν θα έχουμε Κατηχητικές Συνάξεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και κάθε βράδυ στις 10.00 μ.μ. να αφιερώνουμε ιδιαιτέρως λίγο χρόνο για προσευχή !  


   Μετά τις ευχαριστίες, δόθηκαν τα αναμνηστικά, προσφορά των εθελοντών και από ένα παγωτό ως κέρασμα και τελειώσαμε με ένα παιχνίδι πανηγυρικά.

   Τα μαθήματα τελειώνουν σήμερα, αλλά την επόμενη Παρασκευή 22 Μαΐου με τη Χάρη Του Θεού, θα πραγματοποιηθεί Θ. Λειτουργία στο Ι. Παρεκκλήσιο του Ιδρύματος ο Άγιος Στυλιανός, ως τελικό επισφράγισμα αλλά και ως πραγματοποίηση του σκοπού των συνάξεων και αυτής της χρονιάς, η πραγματική δηλαδή Θ. Κοινωνία με το Θεό.
     Με το τέλος του παιχνιδιού, όλα τα παιδιά αποχώρησαν  χαρούμενα και ικανοποιημένα, ευχόμενοι καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση την επόμενη Παρασκευή.


                          Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή