Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Oλοκληρώθηκε με Προσκυνηματική Εκδρομή, o Καταρτισμός Ενηλίκων, του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας για το Εκκλησιαστικό Έτος 2014-2015.


Στα πλαίσια της ολοκληρώσεως του Καταρτισμού Ενηλίκων ( Κατήχηση ερμηνεύοντας το Σύμβολο της Πίστεως)  του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, για το φετινό εκκλησιαστικό έτος 2014-2015,  πραγματοποιήθηκε εσπερινή Προσκυνηματική εκδρομή στην Συνοδική Ιερά Μονή της Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, τη Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και επιβράβευσης, για όσους συμμετείχαν στην συναντήσεις καθ' όλη τη χρονιά.

  Στην Ιερά Μονή είχαμε την ευκαιρία, να συμμετέχουμε στην Ακολουθία  του Εσπερινού, της Αρτοκλασίας και του Μυστηρίου του Ευχελαίου. Είχαμε επίσης την  ευκαιρία να ξεναγηθούμε στους όμορφους χώρους της Μονής. στην πλούσια Έκθεσή της, καθώς και στο ιεραποστολικό και ποιμαντικό έργο της Μονής. 

Στο Αρχονταρίκι μας δόθηκε  κέρασμα το οποίο μας προσέφεραν οι πατέρες της Μονής και όλοι οικοδομηθήκαμε από   τα ωραία καρδιακά λόγια που μας είπε ο π. Εφραίμ Παναούσης, τόσο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαληνίας κυρό Γεράσιμο και για τον Άγιο Παΐσιο.

Έτσι ωφελημένοι όλοι πνευματικά, πήραμε το δρόμο της επιστροφής, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο του 2015 , όπου θα αναλύσουμε, θα ερμηνεύσουμε και ολοκληρώσουμε, Θεού θέλοντως και επιτρέποντως,  τα υπόλοιπα 4 άρθρα του Σύμβολο της Πίστεως.


                                     Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή