Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Με το καλό Σεβασμιώτατε να είστε πάλι δυνατός και γερός κοντά μας!



Σήμερα μάθαμε ότι ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και σφίχτηκε αρχικά η καρδιά μας! Μέσα στα τόσα δεινά στη χώρα μας, το τελευταίο διάστημα και αγωνία για την Κυριακή, το τελευταίο που θα θέλαμε να συμβεί και να προστεθεί είναι και αυτό...με την περιπέτεια της υγείας του Γέροντά μας! Ευτυχώς όμως μετά από δύο τηλεφωνήματα,το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη μας! Ο Σεβασμιώτατος βγαίνει τη Δευτέρα και όλα είναι και πάνε καλύτερα! Δεν αληθεύει αυτό που διαβάσαμε για έφραγμα κτλ! Οι εξετάσεις άλλωστε ήταν προγραμματισμένες! 

 Δόξα τω Θεώ!! Την ευχή του να έχουμε και γρήγορα κοντά μας, όχι όμως με το να μην υπολογίζει την υγεία του, αυτό πρέπει να αλλάξει...! Προσέχουμε για να έχουμε!!!

         Ας προσευχηθούμε όλοι για τον Μητροπολίτη μας κ. Παύλο και τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο που και αυτός αγωνίζεται για την δική του αποκατάσταση της υγείας του, τόσο καιρό! Η Τοπική μας Εκκλησία τους περιμένει πάλι κοντά της!!!


                                   π. Αντώνιος  Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή