Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Φιλικό Παιχνίδι και Αγιασμός από τον Αθλητικό Οργανισμό της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ".


             
Το Σάββατο 14  Νοεμβρίου 2015 και ώρα 2:00 μ.μ., ο Αθλητικός Οργανισμός της  Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.  «Ο Άγιος Νέστωρ», στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργάνωσε  διπλό φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ομάδος ποδοσφαίρου των Ενηλίκων της Ι. Μητροπόλεώς μας, με του Αθλητικού Κέντρου StarSport Club Boύλας (που αποτελείται από Διεθνείς Βετεράνους Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές, Καλλιτέχνες και Επιστήμονες) για ένα ημίχρονο των 30 λεπτών. 

Στο 2ο ημίχρονο, η Ομάδα της Μητροπόλεως μας, αντιμετώπισε την ομάδα Εργαζομένων της Εταιρίας  ΣΤΑΣΥ (Σταθερές συγκοινωνίες ΑΕ) .

    Στο ημίχρονο του  αγώνα τελέσθηκε για την επίσημη έναρξη των Διενοριακών Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαιρήσεως του Αθλητικού Οργανισμού της Μητροπόλεώς μας, για το φετινό Εκκλησιαστικό έτος 2015-2016.
   Ο Αγιασμός και η αθλητική συνάντηση διεξήχθησαν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου StarSport Club Boύλας.    

 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας που απουσιάζει στο εξωτερικό, εκπροσώπησε ο Σταυροφόρος Οικονόμος π. Γεώργιος Γαντζός, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Γλυφάδας και μέλος της Επιτροπής Νεότητος της Μητροπόλεώς μας.     

     Τον ενδιαφέροντα  Ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί κληρικοί Ιερείς Νεότητος,  ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιος Χρήστου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βούλας κ. Μίχος, τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων και αθλητικών ομάδων των Ενοριών με τους Γονείς και τούς φίλους τους, που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αρκετά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.  

   Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους άσσους του ποδοσφαίρου, που συμμετείχαν στον αγώνα, ήταν ο Δημήτρης (Μίμης) Δομάζος, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας που παρουσίασε και την εκδήλωση,  ο Σωτήρης Γεωργουδάκης, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης (Τάκης) Παντέλης, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Κωσταντίνος Φραγκολιάς, ο Δημήτρης Σαρρής κ.α.

    Για την Ιστορία η Ομάδα της Μητροπόλεως, έχασε από τους Στάρ 2-1, ενώ νίκησε τους Εργαζομένους  Στάσυ με 4-2. Όλοι οι αθλητές, στην απονομή έλαβαν το μετάλλιό τους με τη μορφή του Προστάτου του Αθλητικού Οργανισμού τον Άγιο Νέστωρ.

                       

                             Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή