Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

H απάντησή μου για δημόσια διαβούλευση για τη νομική αναγνώριση συμφώνου συμβίωσης προσώπων του ίδιου φύλου.


Διαφωνώ με το σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα φύλα είτε ετερόφυλα και κυρίως  ομοφυλόφιλα που αφορά η δημόσια διαβούλευση.
Πριν πω τους λόγους καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στη Δημοκρατία της χώρας μας, όποιος και αν την υπηρετεί, οποιασδήποτε κομματικής συνείδησης και απόχρωσης και ας είναι, που μας δίνεται η δυνατότητα πριν ψηφιστούν νόμοι να ζητείται η γνώμη του κόσμου. Το βλέπω πολύ θετικό.
   Στο θέμα μας τώρα : Διαφωνώ για λόγους θεολογικούς, εθνικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αισθητικούς. Το χρωστάμε στο τόπο μας, στην παράδοσή μας και στα ίδια τα παιδιά μας που θα μας διαδεχτούν να μη περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο.  Επιγραμματικά αναλύω : Θεολογικά: Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο Άνδρα και Γυναίκα. Δεν υπάρχει Τρίτο φύλο είναι παρέκκλιση των όρων της φύσεως. Επειδή συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβαίνει. Παράδειγμα κάποιοι αρρωσταίνουμε και ανεβάζουμε πυρετό και συμβαίνει και αρκετά συχνά. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι πρέπει ότι είναι φυσιολογικό να αρρωσταίνουμε και να αλλάξουμε το όριο μέτρησης της θερμοκρασίας σε υψηλότερα επίπεδα. Πάντα έχουμε κριτήριο τη φυσιολογική ένδειξη...
 Εθνικούς : Δεν έχουμε την πολυτέλεια ένα έθνος με υπογεννητικότητα και με ραγδαία αύξηση των αλλοδαπών στη χώρα μας, εμείς να ζητούμε τέτοια  νομοσχέδια. Να δίνουμε κίνητρο στην ελληνική οικογένεια που έχει ανάγκη στήριξης και όχι να ενισχύουμε νομοσχέδια που επιτίθονται ευθέως στο κοινωνικό ιστό της χώρας. Και πόσα άλλα...!
Τέλος θα πω και ένα λόγο για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους που διεκδικούν αυτό το νόμο. Ξέρουμε πολύ καλά πως το πάτε διαδοχικά το θέμα : Στην αρχή μέσα από την τηλεόραση κατακλύζεται πίσω από τις κάμερες και δειλά και μπροστά με ομοφυλοφιλικούς ρόλους. Δεν νοείται σίριαλ χωρίς κάποιον ομοφυλόφιλο και τώρα ζευγάρια, που μάλιστα τα πάνε πολύ καλύτερα από τα ετερόφυλα. Μετά διεκδικείτε ανοχή, μετά εγείρεται δικαιώματα στη συμβίωση, μετά δικαίωμα στο γάμο, μετά δικαίωμα να υιοθετείτε παιδιά ή να κάνετε δικά σας από παρένθετες μητέρες, μετά ζητείτε να βγουν ενδείξεις π.χ. πατέρας - μητέρα στα έγγραφα και ζητείτε να γίνει ΓΟΝΕΑΣ Α , ΓΟΝΕΑΣ Β, και μετά όταν κυριαρχήσετε ζητείτε το διωγμό των ετεροφυλόφιλων από παντού. Δεν σας συμφέρει το σύμφωνο συμβίωσης γιατί θα γίνεται και εσείς σαν τους ετερόφυλους , συμβατικά ζευγάρια που  η αγάπη υποβιβάζεται σε μια υπογραφή μπροστά στο ληξίαρχο. Δεν σας συμφέρει αυτό...! Στο χέρι σας είναι να επιστρέψετε σε αυτό που ξέρετε πολύ καλά πως είστε, αλλά το πάθος σας και ο εγωισμός σας δεν θέλει να παραδεχτεί!


ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ! Και μη χρησιμοποιούμε το τι συμβαίνει στην Ευρώπη για ότι θέμα θέλουμε να περάσουμε, γιατί ότι περνάμε τώρα....τα τελευταία χρόνια, από την κουτοπονηριά μας αλλά και από την Ευρώπη το περνάμε...! Μη το ξεχνάμε αυτό! 

    π. Αντώνιος Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή