Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Εορτή των Χριστουγέννων του έτους 2015, της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας.


  Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.15 μ.μ., στον 4ο Θάλαμο του Ιδρύματος, τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν  την τιμητική τους.  Στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τη συμμετοχή των παιδιών .

 Την παρουσίαση, τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως  είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου.


   Στην αρχή ψάλθηκαν και ερμηνεύτηκαν σύντομα το Απολυτίκιο και το Κοντάκιο της Εορτής των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια  τα παιδιά με την συνοδεία οργάνων των εθελοντών του κ. Τρύφωνος Τσάτσαρου και της κ. Μαρίας Κουτσίρη, τραγούδησαν κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από διάφορα μέρη της πατρίδος μας.


Με τη λήξη της Εορτής, τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η Εθελόντρια κ. Στεφανία Αναγνωστοπούλου, συνεργάτης, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος.  Τα δώρα  καθώς και το πλούσιο κέρασμα που ακολούθησε ήταν επίσης προσφορά και χορηγίες των εθελοντών της κ. Σοφίας, κ. Νικολέτας, κ. Κωνσταντίνας   και των Φούρνων της περιοχής Μαριγώνη και Κούτσικου.

  Tην Τετάρτη 23/12 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η  Θ. Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στο ΚΑΑΠ Βούλας, όπου θα  κοινωνήσουν, όλα τα βαπτισμένα παιδιά του Ιδρύματος, ενώ  η Κατηχητική Σύναξη,  θα επαναλειτουργήσει πλέον από το νέο έτος του 2016, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

  
           Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή