Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δενδροφύτευση στον Υμηττό.


Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Σ.Π.Α.Υ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού)  διοργανώνει δενδροφύτευση στους πρόποδες του Υμηττού αυτή την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί. Ειδικότερα, η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στις εξής τοποθεσίες:
           
1.                  Περιοχή τέρμα οδού Μετσόβου, αριστερά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΗΕ στο Πυρναρί
2.                  Περιοχή περιφερειακής οδού Αγίου Νεκταρίου και Αναλήψεως, στην Τερψιθέα Γλυφάδας
3.         Περιοχή πάνω από το Πυροφυλάκιο Γλυφάδας, στην θέση Πατητήρι Τερψιθέας

Οι δράσεις θα είναι στοχευμένες και μικρής κλίμακας (περίπου δύο χιλιάδες δένδρα και φυτά ενδημικά του οικοσυστήματος του Υμηττού), συμπληρώνοντας πρόσφατες και παλαιότερες αντίστοιχες προσπάθειες σε αυτές τις περιοχές.

Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί όλους τους πολίτες να ενισχύσουν αυτή την πρωτοβουλία για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη. Φυτεύοντας ένα δένδρο βελτιώνεις το κλίμα, ανανεώνεις τον αέρα, συγκρατείς τις πλημμύρες, δημιουργείς συνθήκες διαβίωσης της πανίδας του βουνού, εμπλουτίζεις τα υπόγεια νερά, απολαμβάνεις τον ίσκιο του και την ομορφιά του.   Να είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή