Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό.





Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία, με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, διοργανώνει την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., ο Δήμος Γλυφάδας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14).

Στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ θα ακουστούν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από την σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση. Μαζί της θα εμφανιστούν οι Boys and Noise, o Στέλιος Λεγάκης, ο Mike και ο Dj Pitsi. Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν ένα καίριο κοινωνικό μήνυμα.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, φέρνουμε τρόφιμα και φάρμακα για να ενισχύσουμε τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται πριν την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του κλειστού γηπέδου. Η διανομή τους στους δικαιούχους θα γίνει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, το βράδυ, στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή τη προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή