Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Θλίψη για την παρουσίαση των γεγονότων....

Δεν αρκεί να έχεις μόνο δίκιο, πρέπει να το διεκδικείς και με σωστό τρόπο, γιατί μετά και το δίκιο χάνεις...και εκεί που σου χρωστάγανε σου παίρνουν και το βόδι....! Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί βλέπω όλα τα κανάλια να πήρανε ως βούτυρο στο ψωμί τους τις δηλώσεις Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου και τώρα του Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και να τις ερμηνεύουν κατά το δοκούν...με τη βοήθεια εκτός από των Δημοσιογράφων και των Πολιτικών....για να κάνουν ουσιαστικά επίθεση στην Εκκλησία....και να δημιουργήσουν ένα κλίμα...μίσους και περιθωριοποίησης...αυτοί που διεκδικούν στην "αγάπη" κατά τα άλλα...που η φωνή της Εκκλησίας "δήθεν" τους στερεί κτλ κτλ...! Η τηλεόραση που εκεί εισέβαλε και διαδόθηκε όλο αυτό το "σύστημα", τώρα προσπαθεί να ρίξει και άλλο το δηλητήριο! Ας ελπίσουμε οι αποβλακωμένοι Έλληνες να μη μασήσουμε...αν και πολύ αμφιβάλλω...ως επαναστάτες του ΚΑΝΑΠΕ!! Αλλά γι αυτά τα χαρτάκια...(ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΧΑΪΑ) 

κανείς δεν μίλησε και κανείς δεν πρόβαλε σήμερα κανένα ...κανάλι....για να δούμε πόσο αντικειμενικότητα έχουν οι ειδήσεις μας.....! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ...ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ και άργησα...βέβαια...! Αλλά και εμείς ως ρασοφόροι να προσέχαμε πως μιλάμε....ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δεν έχουν μυρωδιά λιβανιού στη ζωή τους! Θέλει άλλο στυλ και άλλη προσέγγιση...ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΝ ΚΑΙ Η ΔΕ.....ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΟΘΙΑ!

                               π. Αντώνιος  Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή