Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κοιμήθηκε ο «σύγχρονος Ιώβ» Νεκτάριος Τοπαρλάκης.




Σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το βράδυ έπειτα από μακρόχρονη παραμονή στο Ασκληπειό Βούλας και ιώβεια υπομονή, κοιμήθηκε  ο μακαριστός πλέον φίλος μας Νεκτάριος Τοπαρλάκης.
Αφού ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα η εξόδιος ακολουθία του Νεκτάριου θα τελεστεί πρώτα ο Θεός αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στις 12:30 στον Κοιμητήριο της Βούλας. Η ώρα δεν είναι καθόλου βολική, αλλά ο Νεκτάριος μας, όπως μια ζωή μέσα στις δυσκολίες έζησε και πάλεψε έτσι και πρόκειται να αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο.
Το νεκροταφείο είναι λίγο πιο πάνω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος.
Για περισσότερα δείτε εδώ
Θα προσφερθεί καφές μετά το πέρας της ακολουθίας σε ένα χώρο λίγο πιο κάτω.

Αντί στεφάνων οι εθελοντές του συλλόγου του κ. Νικολαϊδη -που  φρόντιζαν το Νεκτάριο μέχρι την τελευταία του στιγμή και ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα της ταφής του- επιθυμούν τη συγκέντρωση χρημάτων για την διεξαγωγή μιας εκδρομής στους λοιπούς "συνομηλίκους συναγωνιστές του Νεκτάριου από το ΠΙΚΠΑ Βούλας", στη μνήμη του Νεκτάριου.

Εύχομαι ολόψυχα, ο Νεκτάριος ευρισκόμενος πλέον στην αγκαλιά του Ουράνιου Πατέρα μας, να μας μνημονεύει όλους εμάς, που τον αγαπήσαμε έστω και λίγο όσο ήταν κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή