Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Αγώνας δρόμου κάτω από την πανσέληνο




Την Κυριακή, 22 Μαΐου, ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει το «Run me to the Moon» - τον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας!

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων θα γίνει στις 9 το βράδυ, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Διαδόχου Παύλου & Σάκη Καράγιωργα), με δώρα να περιμένουν τους τρεις πρώτους δρομείς. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι πέντε ευρώ ανά άτομο  και περιλαμβάνει: κιτ χρονομέτρησης, t-shirt, μπάρα δημητριακών, μπουκάλι νερό, μετάλλιο. Μέρος των εσόδων θα ενισχύσει την Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέσω του viva.gr και όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων (Public, Μedia Markt, Seven Spots κ.ά.) ενώ μπορεί να παραλάβει το κιτ χρονομέτρησης είτε από το γυμναστήριο Urban Arenas (Ανδρέα Λαζαράκη 59, Γλυφάδα) είτε την ημέρα της εκδήλωσης από το αντίστοιχο περίπτερο που θα είναι στημένο στο χώρο - με την επίδειξη του voucher.

Τον νυχτερινό αγώνα δρόμου στηρίζουν οι εταιρείες: Freddy, Bίκος, Μπισκότα Παπαδοπούλου, ενώ την χορηγία επικοινωνίας έχουν αναλάβει οι: Εasy 97,2, Down Town, Μad TV. Το Nou-Pou.gr είναι special media partner του running event, σε μια βραδιά με πολύ τρέξιμο και ακόμα περισσότερη διασκέδαση!

Ο Δήμος Γλυφάδας σας καλεί να στηρίξετε το «Run me to the Moon» και να τρέξουμε όλοι μαζί κάτω από το μαγιάτικο φεγγάρι της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή