Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

"Κοιμήθηκε" ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας κυρός Ιωάννης Θεοδωρόπουλος



Απεβίωσε την Κυριακή, 5 Ιουνίου, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας (2007-2010), Γιάννης Θεοδωρόπουλος. Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946 και η καταγωγή του ήταν από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διατέλεσε και πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου. Στη συνέχεια της καριέρας του εργάστηκε ως δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Επίσης ήταν πρόεδρος των δικηγόρων του Συνδέσμου Δικηγόρων της Εμπορικής Τράπεζας. Το 1998 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας. Από το 1999-2000 ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γλυφάδας. Από το Μάιο του 2004 θήτευσε ως πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Γλυφάδας. Το 2006 εξελέγη Δήμαρχος της πόλης.

«Έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος ήταν ένας μαχητής της ζωής και της πολιτικής. Ξεχώρισε για το ήθος, την εργατικότητα και την εντιμότητά του. Είχε μακρά πορεία στα κοινά της πόλης μας, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αφήνει πίσω του την αύρα ενός ανθρώπου ευγενούς και δημιουργικού. Είχα την τιμή να μας συνδέουν δεσμοί μακράς φιλίας τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Σύσσωμο το Δημοτικό μας Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.»

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 7 Ιουνίου, στις 3.30 μ.μ, στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή