Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Παρατήρηση του πλανήτη Άρη στη Γλυφάδα,



Μια νοητή επίσκεψη στον πλανήτη Άρη θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας, αυτό το Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Το National Geographic, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Παρατήρησης του Πλανήτη Άρη», θα τοποθετήσει τηλεσκόπιο στην πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδας, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Μέσα από το φακό υπερσύγχρονων τηλεσκοπίων, δίνεται η μοναδική ευκαιρία σε όλους να παρατηρήσουν ουράνια σώματα, καθώς και τον πιθανό επόμενο προορισμό του ανθρώπου στο ηλιακό μας σύστημα, τον πλανήτη Άρη. Αν σας συναρπάζει το διάστημα και οι πλανήτες, επισκεφθείτε τη Γλυφάδα αυτό το Σάββατο το απόγευμα και μάθετε περισσότερα για το διάστημα αλλά και για τον κόκκινο πλανήτη!

Η Εβδομάδα Παρατήρησης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου τηλεσκόπια και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, θα μυήσουν το κοινό στην παρατήρηση των πλανητών και στα χαρακτηριστικά του πλανήτη Άρη, καθώς και άλλων αντικειμένων του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Δείτε το video της ενέργειας: https://www.youtube.com/watch?v=pu6TuRqXfFA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή