Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ανανεωμένη Εκκλησιαστική Ιστοσελίδα euxh.gr .


Εκκλησιαστικές Ιστοσελίδες υπάρχουν πολλές και αυτό είναι ευλογία Θεού, στη δύσκολη σύγχρονη εποχή που η χώρα μας, μαστίζεται, εκτός από την οικονομική, κυρίως από πνευματική κρίση και σύγχυση.
Η σελίδα www.euxh.gr, του Πρεσβυτέρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου π. Σπυρίδων Σκουτή, υπήρχε αρκετό καιρό στο διαδίκτυο και είχε ωφελήσει πολύ κόσμο που την επισκεπτόταν.
Από σήμερα όμως 23 Φεβρουαρίου 2017, η σελίδα ανανεώθηκε προς το καλύτερο τόσο στο σχεδιασμό εμφάνισης, όσο κυρίως προς το περιεχόμενο. Ο π. Σπυρίδων και η σελίδα http://www.euxh.gr, απέκτησε συντακτική ομάδα από κληρικούς και λαϊκούς οι οποίοι δηλώνουν συνειδητά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας και οι οποίοι μέσα από τα άρθρα τους θα προσπαθήσουν να δώσουν μία έκφραση με διαφορετική ματιά, πάντα όμως προσηλωμένοι στα θεμέλια των Αγίων Πατέρων και της Εκκλησίας μας γενικότερα.

Αν τα καταφέρουν και αν οι επισκέπτες θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια θα φανεί στο άμεσο μέλλον! Εμείς ζητούμε κυρίως τις προσευχές σας και την καλοπροαίρετη κριτική σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Καλή νέα αρχή λοιπόν και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει αυτή η ανανεωτική προσπάθεια, μέσα στο Τριώδιο και στα προπύλαια της Αγία Μεγάλης Τεσσαρακοστής!
Καλή σας προλήγηση....
Ένας εκ των Συντακτών
π. Αντώνιος Χρήστου