Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου



Με κάθε λαμπρότητα κι επισημότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στα Λευκάκια Ναυπλίου. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από τον νεοανεγερθέντα ναό του Αγίου Λουκά επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. 

Την τελετή του Αγιασμού έκανε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος ,ενώ παραβρέθηκαν κι οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, Μουάντζα Τανζανίας Ιερώνυμος, Υδρας Σπετσών και Αιγήνης Εφραίμ, Άρτης Καλλίνικος και Αργολίδος Νεκτάριος.

 Μετά το πέρας του αγιασμού ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό θαυμαστό γεγονός που του έτυχε κατά την πολύωρη εγχείρηση που είχε υποβληθεί πριν από καιρό στο Ωνάσειο νοσοκομείο ,όταν ο Άγιος Λουκάς του εμφανίστηκε και του είπε ότι θα επανέλθει και πάλι στα ποιμαντικά του καθήκοντα μετά την επέμβαση. Ευχαριστίες προς όλους του Μητροπολίτες καθώς τους Ιερείς και όλο το κόσμο που παραβρέθηκε στον εσπερινό απεύθυνε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριο. 

Ακολούθησε ξενάγηση στο Μουσείο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή