Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ημερίδα με τίτλο «Η Ψυχοκοινωνική Υγεία στην Κοινότητα: Κέντρα Πρόληψης και Εκκλησία»

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κατόπιν πρωτοβουλίας του ΟΚΑΝΑ, διοργανώνουν την Πρώτη Ανοιχτή Συνάντηση Συνεργασίας – Ημερίδα μεταξύ Στελεχών του ΟΚΑΝΑ, Στελεχών των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αττικής και Ιερέων της Αρχιεπισκοπής, που ασχολούνται με την Ψυχοκοινωνική Υγεία, την Οικογένεια και τη Νεότητα, με στόχο τη διασύνδεση και τις δυνατότητες συνεργασίας στην κοινότητα.
Η Ημερίδα με τίτλο «Η Ψυχοκοινωνική Υγεία στην Κοινότητα: Κέντρα Πρόληψης και Εκκλησία», την έναρξη της οποίας θα κηρύξει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος Β’, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κεραμεικός).

Εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την ευθύνη της συνάντησης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ψυχοκινητικής Αγωγής και Στήριξης του Ιδρύματος νεότητος και Οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή