Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η βροχή δεν ήταν αρκετή, για να εμποδίσει την πραγματοποίηση της «14ης Εορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.


  Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2017,  στη πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, όπως κάθε χρόνο,  πραγματοποιήθηκε η 14η κατά σειρά "Εορτή του Παιδιού", που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β., παρόλη τη βροχή που είχε την παρουσία της στο μεγαλύτερο μέρος της Εκδήλωσης. 

     Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, εκαντοντάδες παιδιά από όλη την Αττική, μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα 26 περίπτερα-δοκιμασίες από τα οποία αποκόμισαν δώρα.

Τα παιδιά, περνώντας από τα υπόλοιπα περίπτερα (συνολικά 33), 

δροσίστηκαν με χυμούς και νερά,

έφαγαν παγωτά, πίτσες,


μαλλί της γριάς, ποπ-κορν και λουκουμάδες,

ψυχαγωγήθηκαν με 3 παραστάσεις μικρού θεάτρου (σκετς), κινούμενα σχέδια και κινηματογράφο μικρού μήκους,


 χορευτικά από παιδικό-νεανικό ενοριακό συγκροτήματα 

και για πρώτη φορά εμφανίστηκε επίσημα αντιπροσωπεία της νέας Σχολής Εκμάθησης Παραδοσιακών Ελληνικών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με νησιώτικους χορούς







 και ζωντανή μουσική από παιδιά ενοριών της Μητροπόλεως.

Τον Γενικό Συντονισμό και την παρουσίαση της εκδηλώσεως είχε ο Υπεύθυνος Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος πρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου, ενώ πέρασαν πολλοί Κληρικοί μαζί με τις κατ' οίκον οικογένειές τους, αλλά και ευρύτερα με πιστούς και ιδιαιτέρως παιδιά από τις Ενορίες τους.  


   Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος έδωσε για άλλη μια χρονιά το «παρών»  και είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας εικονάκια και δίδοντας την ευχή του.



Στο τέλος της Γιορτής, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους και όλες που βοήθησαν στην διεξαγωγή και της φετινής Γιορτής, παρόλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, και έδωσε από ένα βιβλίο ευλογία σε όλοτς κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και τους υπόλοιπες εθελοντές, οι  οποίοι διακόνησαν τη γιορτή και συνέβαλαν στο ωραίο αποτέλεσμα.





    Εκ του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε., Β., Β. & Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή