Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Διεξήχθησαν οι Τελικοί του Γ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και του Α΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ" της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.


Τη Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης, διεξήχθηκαν 2 τελικοί  του Γ΄  Διενοριακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) και 3 Τελικοί του Α' Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.  
Συγκεκριμένα στην Πετοσφαίριση πραγματοποιήθηκε :
α) Ένας τελικος Θηλέων Δημοτικού μεταξύ των Ενοριών Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας- Γλυφάδας και Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας με Νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών.

β) Ένας τελικός Θηλέων Γυμνασίου  μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Αγίου Παύλου & Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας με νικήτρια την Ομάδα του Αγίου Παύλου.

και γ) Παιδιών Λυκείου  αρρένων, μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Αγίου Νικολάου Γλυφάδας, με νικήτρια την Ενορία του Αγίου Νικολάου.



Στην Καλαθοσφαίριση αντίστοιχα είχαμε 2 τελικούς :
α) Ένας τελικός αρρένων Δημοτικού   μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας-Αγίου Παύλου & Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας με νικήτρια την Ομάδα του Αγίου Παύλου.


 και  β) Αποφοίτων Αρρένων μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας με νίκητρια Ενορία αυτής της Κοιμήσεως Θεοτόκου.


Και οι πέντε αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές και δυνατές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την  σχετικά χαμηλή  παραγωγικότητα σε πόντους  στα  παιχνίδια.

Στο τέλος κάθε αναμέτρησης, γινότανε και η αντίστοιχη απονομή  μεταλλίων και του Κυπέλλου από τον Εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, τον Γραμματέα του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιο Χρήστου, 

τόσο των πέντε πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν, συν μία απονομή για το Πρωτάθλημα αρρένων Γυμνασίου στο οποίο διξήχθη μετά το Πάσχα και είχαμε συμμετοχή τριών Ενοριών και με τελικοί κατάταξη : 1) Κοίμηση Θεοτόκου Βούλας, 2) Αγίου Παύλου-Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας και 3) Κοίμηση Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Στο τέλος, όλοι αθλητές και φίλαθλοί, γεύτηκαν, προσφορά της Μητροπόλεως και από ένα παγωτό νηστίσιμο γρανίτα και έτσι έκλεισε η βραδιά και γευστικά γλυκά, εκτός από αθλητικά .


                          


 Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή