Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Άνω Γλυφάδα.


Με Λαμπρότητα τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολιτού Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, πλαισιωμένος  από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο και πλειάδα άλλων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείον λόγον κήρυξε ο ίδιος ο Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση σου Χριστού και Εκκλησίας, τονίζοντας ότι η μία αυθεντική μοναδική Καθολική και Αποστολική Εκκλησία είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ οι άλλες είναι χριστιανικές κοινότητες και ομολογίες, δεν είναι όμως Εκκλησία και κυρίως δεν σώζουν. 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στην γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας κατά την Πεντηκοστή και τόνισε ότι όλοι εμείς πρέπει να είμεθα αληθινά μέλη του ζώντος σώματος του Ιησού Χριστού.

Στο τέλος του εσπερινού ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχίμανδρίτης π. Φιλόθεος Πηγάκης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους πατέρες που τίμησαν την πανήγυρη του Ιερού Ναού καθώς επίσης την Δημοτική αρχή και το εκκλησίασμα και ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πανηγύρεως κατά την αυριανή ημέρα.



            Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή