Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ένα διαφορετικό μάθημα, στη Κατηχητική Σύναξη του ΚΑΑΠ Βούλας .



Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, το πρωί στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη, ενός παιδιού των Κατηχητικών Συνάξεων που ο Κύριος το κάλεσε κοντά Του, τις ημέρες της Μ. Τεσσαρακοστής.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6.00 μ.μ., διεξήχθη ένα διαφορετικό μάθημα στη Κατηχητική Σύναξη  του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας, σε σχέση με τα υπόλοιπα μαθήματα ως ώρας, της  φετινής  εκκλησιαστική χρονιάς 2017- 2018. Ο τόπος συναντήσεως των παιδιών, δεν ήταν στην αίθουσα όπως κάνουμε συνήθως,  αλλά η παιδική χαρά του Ιδρύματος, όπου στην αρχή χωρίστηκαν τα παιδιά σε δύο ομάδες και παίξαμε αρκετό παιχνίδι.

Στην συνέχεια ακολούθησε το μάθημα, από την Κατηχήτρια κ. Φανή Τριπολιτσιώτου, όπου μας απασχόλησε το πρόσωπο και ο βίος της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, της Ισαποστόλου.  

Στη συνέχεια, μέσα από παιχνίδι ερωτήσεων, ανάμεσα στις δύο χωρισμένες ομάδες, ο π. Αντώνιος ρώτησε τα παιδιά τι θυμούνται από τα βασικά σημεία του βίου της Αγίας Φωτεινής, που άκουσαν πριν λίγο. 

Στο τέλος του μαθήματος, ο Κατηχητής κ. Μιχάλης Παπαργύρης, έπαιξε ένα μικρό Θεατρικό με βάση αυτά που ειπώθηκαν και ακολούθησε κέρασμα.
Όλα τα παιδιά πήγαν στους θαλάμους ευχαριστημένα, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή.



                       Εκ της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή