Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Φιλικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, για την ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.



      Την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του STAR SPORT CLUB στη Βούλα, πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Φιλικό Αθλητικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε από κοινού,  ο Αθλητικός Οργανισμός της Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», τα Εκπαιδευτήρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το κρατικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κανάλι ΕΡΤ και ο ραδιοφωνικός σταθμός SPORT FM. Ο σκοπός του τουρνουά ήταν θεάρεστος, η ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας «ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΟΣ» της Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β., ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων της, γιά τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Οι φίλαθλοι αντί εισιτηρίου συμβολικά,  είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.α.) και πράγματι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα.

Λίγο πριν την διεξαγωγή των αθλητικών αναμετρήσεων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση η οποία ανέδειξε τα εξής ζευγάρια: η"Ομάδα αρρένων ενηλίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας" με τον "Sport-fm" και τα" Ι.Ε.Κ. άλφα" κληρώθηκαν με την Ε.Ρ.Τ. Στη συνέχεια όλες οι ομάδες εισήλθαν παραταγμένες στο γήπεδο για μια σύντομη αναγκαία μικρή τελετή, που την παρουσίαση και το γενικό συντονισμό είχε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής  κ. Αντώνιος Γλύκας. 

Εκτός από τους Αθλητές, στον αγωνιστικό χώρο παραβρέθηκαν οι εξής: Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φειδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παύλο και ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού π. Αντώνιος Χρήστου. Ο Ιδιοκτήτης των ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Σοφοκλής Ξυνής με την σύζυγό του. Οι γνωστοί δημοσιογράφοι κ. Σωτήριος Θεοδωρακόπουλος, κ. Νικόλαος Κατσαρός, κ. Γεώργιος Χελάκης από τον Sport fm και ο κ. Δημήτριος Κωνσταντινίδης από την ΕΡΤ. Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο, της Αθλητικής Ένωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο  κ. Γεώργιο Τζατζαδάκη,  το οποίο παρέδωσε μία δωροεπιταγή  ύψους 250 ευρώ προς στην Ιερά Μητρόπολη, Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Μαρία Σίνα, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Unesco Νοτίων Προαστίων, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Αθανασία Κοκολέτσου, οι οποίοι προσέφεραν, εκτός από την παρουσία τους, τρόφιμα.

Αφού ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, ο π. Γεώργιος μετέφερε τις ευχαριστίες και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην διοργάνωση αυτής της Αθλητικής Γιορτής.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς και των άλλων εκπροσώπων των φορέων, ακολούθησαν βραβεύσεις στον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο, στον κ. Ξυνή και στους αρχηγούς της κάθε ομάδας, μαζί με μετάλλια σε κάθε παίκτη και στη συνέχεια διεξήχθησαν ταυτόχρονα τα δύο παιχνίδια.


Στην αναμέτρηση της Μητροπόλεως Γλυφάδας με τον Sport-fm, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε του SporFm με 4-3, ενώ στην αναμέτρηση  Ι.Ε.Κ. Άλφα με την Ε.Ρ.Τ., νικήτρια ομάδα ανεδείχθηκε των ΙΕΚ με σκορ 2-1. Ακολούθησε ο μικρός τελικός: Μητροπόλη Γλυφάδας με ΕΡΤ με νικήτρια την Ομάδα της Μητροπόλεως με 4-1 και ο μεγάλος τελικός , Ι.Ε.Κ. Άλφα με Sport-Fm με νικήτρια ομάδα την ομάδα του ΙΕΚ με 3-1.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Εκπρόσωπο και των 4 ομάδων, αποφάσισαν να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται αυτό το Τουρνουά μόνιμα, κάθε χρόνο, για να στηρίζουν το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.


                                   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή