Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Υπό βροχή, διεξήχθη το 14ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου, της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.   Την Κυριακή της Εορτής του Γενεθλίου του Προδρόμου,  24  Ιουνίου 2018, ο Αθλητικός Οργανισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά, Πρωτάθλημα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας.   Παρά  την βροχή, σε όλη την διάρκεια των αγώνων και την αναγκαστική αναβολή μερικών αγωνισμάτων, 100 περίπου παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των Κατηχητικών Βαθμίδων, διαγωνίσθηκαν επί ένα περίπου δίωρο, στα εξής αθλήματα :

α) 60 μ. αγοριών και κοριτσιών  Δημοτικού.
β) 100 μ. αγοριών και κοριτσιών  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων.
γ) Μήκος αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.
δ) Μπαλάκι για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Κριτές σε όλα τα αθλήματα, ήταν διορισμένοι από τον ΣΕΓΑΣ και στις Γραμματείες των αθλημάτων από το Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας. τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και φίλαθλος κόσμος.  Τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση των αγώνων είχε ο Γραμματεύς Νεότητος και υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού, π. Αντώνιος Χρήστου. 

Τις απονομές στους νικητές, έκανε ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας,  Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φειδόπουλος, ο οποίος μετέφερε προς τα παιδιά, τις ευχαριστίες του Επισκόπου μας για την συμμετοχή τους στους αγώνες και τις ευχές για ένα καλό υπόλοιπο, πνευματικά καρποφόρο Καλοκαίρι.

 Επίσης, ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε τους γονείς, τους Κριτές του ΣΕΓΑΣ, το Δήμο Γλυφάδας, για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου, τον Γ.Σ. Γλυφάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση του, στη διεξαγωγή των αγώνων  και όλους τους θεατές που ήρθαν στο στάδιο και παρευρέθησαν σε αυτούς.

Κατά την διάρκεια του αθλητικού προγράμματος και των απονομών, προσφέρθηκαν εμφιαλωμένο νερό και γρανίτες παγωτό σε όλους.


                Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως