Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η «15η Εορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.



  Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 3 Ιουνίου 2018,  στη πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως,  πραγματοποιήθηκε η 15η κατά σειρά "Εορτή του Παιδιού", που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β., με μεράκι και πρωτοτυπία.

     Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, εκατοντάδες παιδιά, από όλη σχεδόν την Αττική, μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα 26 περίπτερα-δοκιμασίες από τα οποία αποκόμισαν δώρα.

Τα παιδιά, περνώντας και από τα υπόλοιπα 7 περίπτερα (συνολικά όλα μαζί 33), δροσίστηκαν με χυμούς και νερά, έφαγαν παγωτά, πίτσες, 

μαλλί της γριάς, ποπ-κορν και λουκουμάδες, 

ψυχαγωγήθηκαν με 3 παραστάσεις μικρού θεάτρου (σκετς), 

κινούμενα σχέδια και κινηματογράφο μικρού μήκους, χορευτικά από παιδικό-νεανικό ενοριακό συγκροτήματα και για δεύτερη συνεχόμενη φορά εμφανίστηκε επίσημη αντιπροσωπεία της νεοσύστατης Σχολής Εκμάθησης Παραδοσιακών Ελληνικών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με χορούς από Θράκη και Μακεδονία και ζωντανή μουσική από νέα παιδιά ενοριών της Μητροπόλεως.




Τον Γενικό Συντονισμό και την παρουσίαση της εκδηλώσεως είχε ο Υπεύθυνος Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου. Κατά την διάρκεια της Εκδηλώσεως,  πέρασαν πολλοί Κληρικοί της Μητροπόλεως, επισκέπτες Κληρικοί από άλλες Μητροπόλεις, αλλά κυρίως πολλοί πιστοί με τις οικογένειές τους, με παιδιά όλων των ηλικιών, από βρέφη μέχρι και Φοιτητές.

   Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος έδωσε για άλλη μια χρονιά το «παρών»  και είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας εικονάκια και δίδοντας απλόχερα την αγάπη και την ευχή του.

Η 15η Γιορτή του Παιδιού, ολοκληρώθηκε με την ομιλία του  Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους και όλες που βοήθησαν στην διεξαγωγή και της φετινής Γιορτής, ιδιαιτέρως τον Γραμματέα π. Αντώνιο, αλλά κυρίως τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο, που πάνω στη δική του έμπνευση και το όραμα, πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση για 15 ολόκληρα χρόνια.

 Μετά την ομιλία του ο Ποιμενάρχης μας,  έδωσε από ένα βιβλίο, ως ευλογία σε όλους κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και τους υπόλοιπες εθελοντές, οι  οποίοι διακόνησαν τη γιορτή και συνέβαλαν στο ωραίο, ομολογουμένως από όλους, αποτέλεσμα.

    Εκ του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε., Β., Β. & Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή