Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς στη Γλυφάδα .





Τα εγκαίνια της νέας δημοτικής παιδικής χαράς, διεθνών προδιαγραφών, στη διασταύρωση των οδών Ηφαίστου & Αρετής, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτή την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.



Ο νέος, σύγχρονος παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, ενώ πολλά καινούργια και πρωτότυπα παιχνίδια δημιουργούν ακόμα ένα μοναδικό χώρο παιχνιδιού στη Γλυφάδα. Παράλληλα φυτεύτηκαν νέα δέντρα, ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λάμπες LED νέας γενιάς.



«Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά. Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Με όλη μας την αγάπη σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στα εγκαίνια την ερχόμενη Τετάρτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή