Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τέλεση για δεύτερη χρονιά, της Ακολουθίας της Παρακλήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και Ιερά Εξομολόγηση, στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας.




Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, στις 6:30 μ.μ., στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π. Βούλας, τελέστηκε ο Εσπερινός και εν συνεχεία για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.  



Με την κρούση της καμπάνας και της ενάρξεως της Ακολουθίας, τα περισσότερα παιδία προσήλθαν με χαρά, λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν για στις κατασκηνώσεις για ΑΜΕΑ, όπου πηγαίνουν κάθε χρόνο.


Λίγο πριν το τέλος της Ακολουθίας, στην ομιλία του ο π. Αντώνιος είπε τα εξής:


Μετά το τέλος της Ακολουθίας, ακολούθησε νηστίσιμο κέρασμα και παιχνίδια έξω στο προαύλιο του Ναού που είχαν ετοιμάσει οι Κατηχητές.

Ταυτόχρονα αρκετά παιδιά, με την σειρά τους ένα-ένα, προσήλθαν στο πετραχήλι του π. Αντωνίου για το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως.

Όταν εξομολογήθηκε και το τελευταίο παιδί, ήδη είχε νυχτώσει και τότε όλα  τα παιδιά αποχώρησαν ευχαριστημένα, προς τους θαλάμους τους.



    Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου 
Αγίου Στυλιανού ΚΑΑΠ Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή