Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Με Αγιασμό ξεκίνησε η Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας, για το Εκκλησιαστικό έτος 2018-2019.




    Με την Ακολουθία του Αγιασμού, όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε  τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, επισήμως η Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας, για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2018-2019.

   Τον Αγιασμό τέλεσε, ο υπεύθυνος  Ιερέας του Ιδρύματος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου, ο οποίος μετά το τέλος της Ακολουθίας, έκανε μία  σύντομη εισαγωγική ομιλία για τον σκοπό της Κατηχητικής Συνάξεως που είναι η πορεία του Αγιασμού του ανθρώπου μέσω της ομαλής ένταξής μας και συνειδητής πίστη μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού.  Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ .


Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ονομαστικά όλοι οι συνεργάτες-Κατηχητές που θα κατηχούν αλλά και θα βοηθούν στην απαραίτητη προετοιμασία και μεταφορά των παιδιών. Όλοι έγιναν δεκτοί με ένα θερμό χειροκρότημα και ενθουσιασμό από τα παιδιά.  Στο τέλος ολοκλήρωσε την ομιλία του, ο π. Αντώνιος με την αναφορά μερικών πρακτικών ζητημάτων που πρέπει να τηρηθούν για να κυλήσουν όλα ομαλά.   
Ακολούθησε το ψυχαγωγικό κομμάτι με διάφορα ομαδικά παιχνίδια και ολοκληρώσαμε με το κέρασμα.
   Στη συνέχεια, όσο ο π. Αντώνιος πήγε και άγιασε όλους τους θαλάμους και ασπάστηκαν τον Σταυρό τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να είναι στην αίθουσα, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.


                           Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή