Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Διεξήχθηκε το 2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.



Ολοκληρώθηκε  το  2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ». 



Οι αγώνες έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας,  την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ. Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, συμμετείχαν 4 μόνο παιδιά, όμως το επίπεδο και η ποιότητα των αγώνων ήταν πολύ υψηλή. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με όλους σε δύο γύρους, μία με τα άσπρα μία με τα μαύρα. 

 Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν οι κύριοι: Παντελής Βακάκης και Ανδρέας Λαγγούσης του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως η Πρόεδρος  του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ κ. Ειρήνη Κωστοπούλου και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ΖΗΝΩΝ Γλυφάδας κ. Παναγής Σκλαβούνος .

Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου στους παρακάτω νικητές : 

 1ος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Παρνασσάς της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας (5 Νίκες), 

2ος ο Παναγιώτης Παρνασσάς της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας (4 Νίκες), την 3η θέση κατέλαβε ο Ελευθέριος Ευθυμιάδης της Ενορίας του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας (2 Νίκες). 

Την 4η θέση κατέλαβε ο Νικόδημος Αλεβιζόπουλος της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας (1 Νίκη).

                       Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή