Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το 15ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.

   Το Σάββατο 15  Ιουνίου 2019, ο Αθλητικός Οργανισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά, Πρωτάθλημα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας.   

Με ομαλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, 100 περίπου παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των Κατηχητικών Βαθμίδων, διαγωνίσθηκαν επί ένα περίπου τρίωρο, στα εξής αθλήματα και κατηγορίες :

α) 50 μ. Αγοριών και κοριτσιών Νηπιαγωγείου.

β) 60 μ. αγοριών και κοριτσιών  Δημοτικού.

γ) 100 μ. αγοριών και κοριτσιών  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων.

δ) 750 μ. αγοριών Λυκείου και Αποφοίτων.

ε) Σκυταλοδρομία Αγοριών και Κοριτσιών Λυκείου και Αποφοίτων
στ)Άλμα εις Μήκος (σκάμμα) αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

ζ) Μπαλάκι για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων.

ε) Άλμα εις Ύψος αγοριών Λυκείου και Αποφοίτων.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Αγωνοδίκης και οι Κριτές σε όλα τα αθλήματα, ήταν διορισμένοι από τον ΣΕΓΑΣ ενώ στις Γραμματείες των αθλημάτων από το Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας. 

Από τις κερκίδες παρακολούθησαν τους αγώνες αρκετοί γονείς και γενικότερα φίλαθλος κόσμος, ο οποίοι χειροκροτούσαν και ενίσχυαν τις προσπάθειες των παιδιών.



 Τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση των αγώνων είχε ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας, συνεπικουρούμενος από τον Γραμματέα του Γραφείου Νεότητος και υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού π. Αντωνίου Χρήστου. 

Κατά την διάρκεια του αθλητικού προγράμματος, πριν τις απονομές, προσφέρθηκαν εμφιαλωμένο νερό και γρανίτες παγωτό σε όλους.
Η Αθλητική βραδιά έκλεισε με τις απονομές στους νικητές, τις οποίες έκανε ο ίδιος ο Ποιμενάρχης μας,  Σεβασμιώτατος,  Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κ. Αντώνιος, ο οποίος προηγουμένως ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά  για την συμμετοχή τους στους αγώνες, ιδιαιτέρως τους νικητές και όλους τους γονείς και ευχήθηκε για ένα καλό υπόλοιπο, πνευματικά καρποφόρο Καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι νεανικές δράσεις της Μητροπόλεως δεν τελειώνουν εδώ, έχουμε και συνέχεια με τις Κατασκηνώσεις στη Τήνο, αλλά και με Προσκυνηματική εκδρομή στην Εύβοια για τα παιδιά Λυκείου και τους Φοιτητές και απόφοιτους.


        Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή