Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τελικοί και απονομές στα Διενοριακά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.



Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του COUROS FOOTBALL CLUB στο Ελληνικό το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν δύο παιχνίδια ποδοσφαίρου 5 Χ 5, ένα Αποφοίτων Ανδρών και ένα Αποφοίτων Γυναικών.


Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, με την βοήθεια του Γραμματέως Νεότητος π. Αντωνίου Χρήστου, προέβη στις Απονομές των Μεταλλίων και των Κυπέλλων, στα Ολοκληρωμένα Πρωταθλήματα των κατηγοριών :

α) Δημοτικού Αγοριών: Πρωταθλήτρια η Ενορία του  Αγίου Παντελεήμωνος Γλυφάδας.

β) Αποφοίτων Κοριτσιών : Πρωταθλήτρια Ομάδα «Οι Σαλοί» της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

και γ) Αποφοίτων Ανδρών : Πρωταθλήτρια Ομάδα «Οι Ρωμιοί» της Ενοριάς Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν το Μετάλλιο και το Κύπελλό τους, ανάλογα με την κατάταξή τους, την ευλογία και τα συγχαρητήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα, με τη χάρη Του Θεού θα ξεκινήσει στο νέο Εκκλησιαστικό έτος 2019-2020, από τον προσεχή Οκτώβρη του 2019.


Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή