Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε και το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.


 


Το τριήμερο 4 έως 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. όπου πλήθος δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας περίμενε τους 14 μικρούς συμμετέχοντες σε αυτό, από το πρωί  8:00 π.μ. μέχρι και τις 3:00 το μεσημέρι.

 


     Το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας  διοργάνωσε με τις ευλογίες του Ποιμενάρχη μας κ. Αντωνίου, για πρώτη χρονιά αλλά για 2η φορά, τη δράση “Καλοκαίρι στην πόλη-2ο Τριήμερο Δημιουργικής Απασχολήσεως”. Η βάση της  δράσης που πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα ήταν το Κέντρο Διακονίας του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας και απευθυνόταν σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που φοιτούν στη Γ΄, Δ΄, και Ε’ και Στ΄ Δημοτικού.


     Το τριήμερο αυτό πρόγραμμα περιελάμβανε: προσευχή, ανάλυση αγιογραφικού αναγνώσματος, κατήχηση, χειροτεχνίες, επιμορφωτικό εργαστήριο Αγιογραφίας (από τον κ. Ιωάννη Κωτσαλά) επιμορφωτικό εργαστήριο Μουσικής (από τον κ. Ηλία Φραγκάκη),  παιχνίδι του χαμένου θησαυρού στο πάρκο της Πλατείας,  αθλητικές δραστηριότητες, ομαδικά υπαίθρια παιχνίδια, εσωτερικά επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια γνώσεων, προβολή ταινίας μικρού μήκους κ.α.




       Όλα τα παραπάνω υλοποιήθηκαν με την εθελοντική προσφορά και συνοδεία  στελεχών και κατηχητών της Μητροπόλεως (κ. Θεοχάρης Καραγιάννης, κ. Ιωάννης Κουμανάκος, κ. Μαρία Καπελιώτη, κ. Μαρία Ροδίτη, κ. Παρθένα Λαζαρίδου, κ. Αλεξάνδρα Σφαίρου, κ. Δήμητρα Μαρούδα, κ. Ιωάννα Παπανικολάου, Ανδρομάχη Καραβά, Βασιλική Μανιού)  γεμάτο ζήλο, κάτω από τον συντονισμό του Υπευθύνου του προγράμματος π. Αντωνίου Χρήστου, του π. Κωνσταντίνου Σταματίου Υπευθύνου Νεότητος του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας και την προσφορά των γευμάτων, του δεκατιανού και άλλων ενδιάμεσων κερασμάτων που ήταν εντελώς δωρεάν, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.





    Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 3ο τριήμερο Δημιουργικής Απασχολήσεως για παιδιά Γ΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων τέλος Δεκεμβρίου (για λεπτομέρειες θα βγουν νέες ανακοινώσεις τον Νοέμβριο του 2022).

         Εκ του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή