Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πλήθος κόσμου, ευχήθηκε στα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Γλυφάδας κ. Παύλου.


Σεμνές, απλές αλλά και λαμπρές ταυτόχρονα ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας. Ταυτόχρονα πλήθος κόσμου. Κληρικοί και λαϊκοί προσήλθαν στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος -Αγίου Νεκταρίου, Τερψιθέας Γλυφάδας για να ευχηθούν τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής στον Ποιμενάρχη της Γλυφάδας κ. Παύλο.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής μετά το πέρας όσοι πιστοί ήταν εκεί, ευχήθηκαν στο αρχονταρίκι της Μονής στον Σεβασμιώτατο και αυτός για αντίδωρο προσέφερε ένα βιβλίο με το βίο και την ακολουθία των Αγίων Αποστόλων και μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου καθώς και γλυκίσματα και χυμούς.
Ανήμερα της Εορτής συλλειτούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παύλου-Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας.
Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής, δέχθηκε τις ευχές προσωπικά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ κληρικών και λαϊκών. Ανάμεσά τους τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Μητροπόλεως, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Θεωδορόπουλος, ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Κατσιάρας κ.α. Απάντησε επίσης σε πολλά τηλεφωνήματα από συνεπισκόπους του και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
Ο Θεός δια πρεσβειών των Αγίων Αποστόλων να στηρίζει τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και να τον ενισχύει, για πολλά έτη ακόμα.


π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή