Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Διακοπές τέλος…δόξα τω Θεώ όλα καλά!!



Με την βοήθεια και τη Χάρη Του Θεού, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι καλοκαιρινές διακοπές! Νιώθω ευνοημένος από το Θεό και για το γεγονός ότι αξιωθήκαμε για άλλη μια φορά να πραγματοποιήσουμε διακοπές, κάτι που στις μέρες μας δεν είναι καθόλου αυτονόητο για τους περισσότερους συμπατριώτες μας και για το γεγονός ότι πήγαμε και φτάσαμε καλά!

  Διανύσαμε σχεδόν 1500 χιλιόμετρα, είδαμε ελληνικές ομορφιές τόσο σε βουνό και πράσινες εκτάσεις μέσα στο έλατο, όσο και το βαθύ μπλε της θάλασσας της πατρίδας μας! Είκοσι ημέρες μέρα νύχτα με τις μικρές και την σύζυγο κάτι που στην αρχή χωρίς βοήθεια από συγγενείς φαινόταν τρέλα και όμως στη πράξη όλα κύλισαν ωραία και σωστά !
Πήραμε ευλογία από προσκυνήματα, αγιασμένους τόπους προσευχής και ασκητικών αγώνων και κλειστήκαμε και εμείς λίγο στο δικό μας «ταμείο», λίγο αποστασιοποιημένοι από τον δικό μας «στίβο μάχης», γιατί όσο είσαι μέσα εκεί δεν μπορείς να δεις τα πράγματα με την νηφαλιότητα και ψύχραιμη ματιά που χρειάζεται!


 Όπως και να έχει όλα καλά …και πλέον από αύριο που γυρνάμε στα καθήκοντά και στην καθημερινότητά μας, να γίνεται με περισσότερη όρεξη, μετά από την ξεκούραση που είχαμε! Βέβαια τώρα από μεθαύριο θα είμαι εγώ μόνος στην Ενορία συν τη Μητρόπολη κτλ, αλλά τον Αύγουστο η Αθήνα είναι πιο ανθρώπινη και πιο χαλαρή από όλους τους άλλους μήνες, οπότε δεν μας πειράζει!!

         Καλή δύναμη αδέλφια καλώς σας βρήκα πάλι! Όσοι είστε ή θα φύγετε για διακοπές καλές και ευλογημένες να είναι!!:)



             π. Αντώνιος  Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή