Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος, κοντά σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 το πρωί, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας των ηλικιωμένων ή αλλιώς των ανθρώπων που βρίσκονται στην λεγόμενη τρίτη ηλικία της ζωής τους, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ.  Παύλος,  προσκλήθηκε από τη διοίκηση του  νέου  παραρτήματος  του Γηριατρικού Κέντρου Αποκατάστασης «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ » στο κέντρο της Γλυφάδας, να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού.

  Μετά την τέλεση της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους τροφίμους του Γηριατρικού κέντρου με πολύ σεβασμό και αγάπη προς τα πρόσωπά τους και τα ασπρισμένα άσπρα τους μαλλιά, καθώς και προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος.
  Μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου, ακολούθησε μικρό μουσικό πρόγραμμα προς τιμήν του από τους τροφίμους του Ιδρύματος, ως αντίδωρο για την επίσκεψη του Μητροπολίτη τους.



                     Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή