Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία διεξήχθη το ΙΒ΄ Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου, από τον Αθλητικό Οργανισμό της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.


Ο Αθλητικός Οργανισμός «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά, Ημερίδα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας,  τη Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Πάνω από 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των Κατηχητικών Βαθμίδων, διαγωνίσθηκαν επί ένα περίπου τρίωρο, στα παρακάτω αθλήματα :

α) 60μ. αγοριών και κοριτσιών του Δημοτικού, β) 100μ αγοριών και κοριτσιών  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων, γ) Μήκος Αγοριών και Κοριτσιών Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, Αποφοίτων δ) Μπαλάκι για αγόρια και κορίτσια δημοτικού, γυμνασίου, αποφοίτων στ.) Άλμα εις Ύψος για αγόρια κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Αποφοίτων, ζ) 500 μέτρα αγοριών και Κοριτσιών Λυκείου και Αποφοίτων  και τέλος η)  Σκυταλοδρομίες για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού και Λυκείου.

Αξίζει να σημειωθούν ότι οι Κριτές σε όλα τα αθλήματα, ήταν επίσημα διορισμένοι, από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τον Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας.

Τις απονομές στους νικητές, στην αρχή έκανε ο Προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φειδόπουλος 

και στην συνέχεια ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε.Β.Β.&Β. κ. Παύλος, 

ενώ την γενική οργάνωση και παρουσίαση του Πρωταθλήματος είχε ο  Υπεύθυνος Νεότητος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού της Μητροπόλεώς μας  π. Αντώνιος Χρήστου,
-



ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους γονείς, τα μέλη της επιτροπής Νεότητος, τους Κριτές του ΣΕΓΑΣ, το Δήμο Γλυφάδας, για τη παραχώρηση του Γυμναστηρίου, τον Γ.Σ. Γλυφάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή των αγώνων, ως και όλους τους θεατές που παρευρέθηκαν σε αυτούς.

Πρωταθλήτρια Ενορία για άλλη μια χρονιά αναδείχτηκε η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Γλυφάδας, ενώ την τριάδα έκλεισαν, η Ενορία του Αγίου-Παύλου-Αγίου Δημητρίου Γλυφάδας και τρίτη η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας.

Μετά τη λήξη του προγράμματος και των απονομών, προσφέρθηκε το απαραίτητο δροσιστικό σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, γρανίτα παγωτό και δροσερό νερό.



Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή