Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο-Ενημέρωσης γύρω από την Πυρασφάλεια και την Πυροπροστασία, στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.



Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, στις 10:30 π.μ μετά την Θεία Λειτουργία, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Σεμινάριο Ενημέρωσης στο θέμα της πυρασφάλειας και της πυροπροστασίας. Προσκεκλημένος ομιλητής  ήταν ο Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου μας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, συνοδευόμενος από την εθελοντή πυροσβέστη κ. Θεόφιλο Κουλιανό,  οι οποίοι με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην χώρα μας, για τους οποίους στην αρχή της ομιλίας κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή,  μας μίλησαν και  μας έδωσαν πρακτικές οδηγίες, γύρω από την Πυρασφάλεια και την Πυροπροστασία.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ακούσουν από τον κ. Σωτηρόπουλο, για τις προληπτικές ενέργειες του Δήμου που έχουν γίνει στο θέμα της πρόληψης για τις πυρκαγιές, αλλά και να κάνουν τα παράπονά τους και τις προτάσεις τους, για τις ελλείψεις που παρατηρούνται ακόμη πάνω στο ευαίσθητο αυτό τομέα της πρόληψης για τις πυρκαγιές στην περιοχή-Ενορία του Κόρμπι.
Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Αντώνιος Χρήστου, στην αρχή προλόγισε, συντόνισε την συζήτηση και στο τέλος ευχαρίστησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους για την παρουσία τους και πρόσφερε εκ μέρος της Ενορίας, μία μικρή ευλογία ως αντίδωρο-αναμνηστικό για την παρουσία και ομιλία τους.

 Ολόκληρη η Ομιλία βρίσκεται εδώ :


                                                      Εκ του Ιερού Ναού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή