Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Εκδηλώσεις παρουσίασης του τόμου "Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης, Γέρων Ιουστίνος Πίρβου"



 
Εκδηλώσεις παρουσίασης του τόμου


Η Ιερά Κοινοβιακή Μονή Πάλτιν Πέτρου-Βόντα Ρουμανίας και οι εκδόσεις ΑΘΩΣ έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του τόμου Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης, Γέρων Ιουστίνος Πίρβου, η οποία θα γίνει με τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις στα τέλη Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό η ζωή και το έργο ενός από τους πιό σεβαστούς και αγαπητούς στη Ρουμανία πατέρες των ημερών μας, ο οποίος κατέκτησε την πνευματική ελευθερία ζώντας εν αιχμαλωσία και στήριξε τον δοκιμαζόμενο λαό.


Οι εκδηλώσεις αναλυτικώς:
- Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος Βλάχος.
- Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στην Αγία Τριάδα Πειραιώς Βασ. Γεωργίου Α 62. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Την συζήτηση θα συντονίσει ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργος Μαρκούδης.
-  Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βασ. Σοφίας 9 κ Δημητρίου Μόσχα. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Φωτόπουλος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, ως εκπρόσωπος  της Εστίας Πατερικών Μελετών, συνδιοργανωτρίας  της εκδηλώσεως. 

Για την παρουσίαση του τόμου θα έρθουν από την Ρουμανία και θα μιλήσουν άνθρωποι, που γνώρισαν τον Γέροντα από κοντά. Συγκεκριμένα:
η Γερόντισσα Ιουστίνα, ηγουμένη της Ι.Μ. Πάλτιν-Πέτρου Βόντα, της μεγαλυτέρας γυναικείας κοινοβιακής μονής της Ρουμανίας,
- ο π. Στέφανος Μίντεα (p. Stefan Mindea), αρχιδιάκονος στην Ιερά Επισκοπή Τόμιδος και ιατρός νευροχειρουργός, πνευματικό τέκνο του Γέροντος,
- η σκηνοθέτις Carmen Olaru, δημιουργός ταινίας μικρού μήκους αφιερωμένης στην ζωή του Γέροντος.

Την έκδοση θα παρουσιάσει η μεταφράστρια του έργου Χαρά Λιαναντωνάκη.
Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία και θα ακολουθήσει κέρασμα και συζήτηση.
Για κράτηση θέσεων καλέστε στις Εκδόσεις Σταμούλη, που έχουν την κεντρική διάθεση του βιβλίου (Κιν. 6936-440436 ή στείλατε μήνυμα στο info@stamoulis.gr).

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή